“Wij zijn ervan overtuigd dat de verduurzaming van Nederland sneller moet en kan.”

Met dit doel voor ogen zijn wij, Joris, Matthijs en Laurens, Krachtwerk gestart in 2017. Wij willen onder andere impact creëren door enthousiaste Krachtwerkers te mobiliseren voor duurzame projecten. Daarmee zijn we op de goede weg, want inmiddels hebben we een groot netwerk opgebouwd professionals die deze passie voor duurzaamheid met ons delen. 

Wat wij doen

Bij Krachtwerk snijdt het mes aan twee kanten. We bieden enerzijds onze Krachtwerkers een hecht team met daaromheen een netwerk van gelijkgestemden, de kans zich te ontwikkelen en om interessante duurzaamheidsprojecten op te pakken. We bieden anderzijds gemeentes en bedrijven de mogelijkheid dé duurzaamheidsexpert in te schakelen waar ze naar op zoek zijn, zowel om tijdelijk de organisatie te versterken of om een concreet advies of project tot een goed resultaat te brengen. Of je nu een Krachtwerker zoekt of bent, bij ons ben je aan het juiste adres. 

Een Krachtwerker vinden

Op zoek naar een Krachtwerker voor een duurzaam vraagstuk dat te maken heeft met energie of mobiliteit? Een consultant, business developer of iemand om mee te sparren? Of ben je misschien naar iemand die zich bezighoudt met het onderzoeken van de markt en/of visie en strategie? Kijk dan welke Krachtwerkers er in ons netwerk zitten.  

Een Krachtwerker worden

Ben jij als zelfstandige werkzaam in de energie- of mobiliteitssector en wil jij een bijdrage leveren aan de verduurzaming van Nederland? Lijkt het je leuk om deel uit te maken van een netwerk van gelijkgestemde professionals? Word dan een Krachtwerker!

Neem contact op