“Wij zijn ervan overtuigd dat de verduurzaming van Nederland sneller moet en kan.”

Met dit doel voor ogen zijn wij, Joris en Matthijs, Krachtwerk gestart in 2017. Wij willen impact creëren door enthousiaste Krachtwerkers te mobiliseren voor duurzame projecten. Daarmee zijn we op de goede weg, want inmiddels hebben we een groot netwerk opgebouwd van opdrachtgevers, Krachtwerkers en professionals die deze passie voor duurzaamheid met ons delen.  

Een Krachtwerker vinden

Op zoek naar een Krachtwerker voor een duurzaam vraagstuk dat te maken heeft met energie of mobiliteit? Een consultant, analist, business developer of iemand om mee te sparren? Of ben je misschien naar iemand op zoek die zich bezighoudt met het onderzoeken van de markt of visie en strategie? Kijk dan welke Krachtwerkers er in ons netwerk zitten.   

Een Krachtwerker worden

Ben jij bekend in de energie- of mobiliteitssector? Wil jij een bijdrage leveren aan een schonere wereld en fossielvrij bestaan, en wil je bij meerdere gave opdrachtgevers vraagstukken oppakken? Word dan een Krachtwerker 

Waarvoor kun je ons bellen?

Project- en procesmanagement

Professionals van Krachtwerk hebben jarenlange ervaring binnen de verschillende expertisegebieden van energie en mobiliteit. Zo kunnen zij jou helpen om complexe vraagstukken binnen je organisatie op project basis te verzorgen en zo impact maken waar het telt. 

Strategisch advies

Vanuit kennis en ervaring stellen Krachtwerkers samen met de klant een realistisch strategisch plan op. Wij helpen je met het neerzetten van een toekomstvisie en zorgen voor een realistisch implementatieplan. Wij schrijven geen documenten die in de lade verdwijnen, maar maken impact met de klant.  

Analyse (probleem/oorzaak) 

Op het gebied van energiestromen, mobiliteitsbewegingen, businesscases en/of risicomanagement voert Krachtwerk analyses uit. Vanuit de praktijk hebben Krachtwerkers ervaring en kennis om de resultaten van de analyses begrijpbaar uit te leggen en waar gewenst te implementeren.
 

Interim oplossingen

De professionals van Krachtwerk hebben jarenlange ervaring binnen de energie- en mobiliteitsmarkt en kunnen rollen op interim basis oppakken. Dit zijn C-level management-, teammanagement- of expert-rollen. Dit binnen grote overheidsinstanties, corporate-bedrijven en/of scale-ups.  

Business development

Een nieuw product of dienst ontwikkelen. Wij kennen de waardeketen van de energie en mobiliteitsmarkt van begin tot eind en weten zo samen met de klant nieuwe producten en/of diensten te ontwikkelen en naar de markt te brengen.  

Implementatie trajecten

Na het plannen smeden moet er geïmplementeerd worden. Dit hebben wij vaak gedaan en hier veel ervaring mee. We kunnen de gehele implementatie leiden vanuit een programma-management rol of vanuit een frisse blik meehelpen in een implementatieteam.  

 

Neem contact op