Krachtig investeren: Jouw carrière en een duurzame toekomst versterken

Wij streven naar een wereld waar fossiele energie niet langer nodig is. Met een hecht team van ervaren duurzaamheidsexperts, zijn we op de goede weg. Maar, wij willen nog meer impact maken door onze kennis te delen. Met de Krachtwerk Academy bieden wij daarom een verschillende opleidingen in duurzaamheid en energietransitie waar je alle ins en outs leert van de elektriciteits-, flexibiliteits- en mobiliteitsmarkt. Op die manier werk jij aan je CV en draag jij je steentje bij aan een duurzame toekomst.

Bekijk onze trainingen

Over onze trainingen:

Over onze trainingen:

Opleiding energietransitie - trainer

Wie

Onze trainingen worden gegeven door trainers met jarenlange ervaring in de duurzaamheidsector.

Opleiding energietransitie - tablet

Wat

Je volgt fysieke trainingen en een aanvullende online module boordevol informatie en praktische opdrachten

Opleiding energietransitie - huis

Waar

In-company of op onze mooie locatie in hartje Amsterdam, waar je wordt voorzien van hapjes en drankjes.

Onze trainingen

De business achter het opladen van elektrische voertuigen

Deze training is gericht op nieuwkomers in E-mobility en biedt ook verdieping voor wie meer wil weten over EV-opladen. De snelle groei van deze markt maakt deze training onmisbaar voor organisaties die op dit vlak up-to-date willen blijven. Na deze training weet je onder andere hoe je het opladen van EVs optimaliseert voor jouw bedrijf.

Bekijk deze training

De Kracht van Batterijen in Energie- en Flexmarkten

Deze training is bedoeld voor starters en professionals die werkzaam zijn in de energiewereld en zich een beeld willen vormen van hoe de energie- en flexmarkten werken en met elkaar samenhangen. We brengen informatie tot leven aan de hand met actuele voorbeelden en zorgen met batterij-optimalisatie-casus voor meer begripsvorming over de mogelijkheden in deze markten.

Bekijk deze training

Grip op Netcongestie in Jouw Gemeente en Provincie

De training biedt diepgaande inzichten in netcongestie, een landelijk probleem dat de duurzame groei van Nederlandse bedrijven in alle sectoren belemmert. Met de specifiek ontworpen training voor gemeenten en provincies, ontdek je de oplossingen voor dit groeiende probleem en leer je anders denken, zodat je grip kunt krijgen op netcongestie.

Bekijk deze training

Grip op Netcongestie

De training biedt diepgaande inzichten in netcongestie, een groeiend probleem bij netbeheerders in Nederland. Dit vormt een obstakel voor duurzame groei in alle sectoren, van energieproducenten tot laadpaalproviders en nieuwe bedrijven. Ontdek de innovatieve oplossingen die netbeheerders introduceren om transportcapaciteit te verdelen en leer hoe deze van toepassing kunnen zijn op jouw organisatie.

Bekijk deze training

Onze trainingen zijn ook in-company te organiseren

De trainingen van Krachtwerk worden ook in-company aangeboden. Onze trainers komen dan langs op locatie bij jouw bedrijf. Onze in-company trainingen zijn op maat gemaakt en we stemmen de inhoud af op de wensen van de deelnemers. Neem contact met ons op voor een offerte en voor meer informatie.

Neem contact op

Al meer dan 500 deelnemers gingen je voor

“De Krachtwerk-training Elektriciteits- en Flexibiliteitsmarkten was erg leerzaam en leuk. Samen met anderen mensen uit het vakgebied zijn wij 2 dagen bij elkaar gekomen om te leren over zowel de elektriciteitsmarkten als de flexmarkten. De combinatie van voorbereiding, een case en de 2 contactmomenten maakten het leerproces optimaal. Ook was er tijdens de bijeenkomsten genoeg tijd ingeroosterd om praktijkvragen en voorbeelden uitgebreid te behandelen. Veel van de kennis die ik had is door deze cursus goed op zijn plek gevallen binnen het grotere plaatje. Aanrader voor iedereen die werkzaam is binnen de elektriciteitsmarkten of aangrenzende corebusiness heeft en zoekt naar een opleiding energietransitie.”

Boris Steenhuis / Groendus

“In mijn rol ben ik verantwoordelijk voor IT-dienstverlening in de energiesector. De ontwikkelingen in deze sector volg ik met veel interesse, maar zoals zo vaak – hoe meer je weet, hoe beter je weet dat er nog veel is wat je nog niet weet. Het werd tijd om de werking van de energiemarkt en flex-markten beter te gaan begrijpen en daarbij bij de basis te beginnen. Met de training van Krachtwerk leerde ik van experts de basis van die markt te begrijpen. Op deze manier wordt het effect van de dienstverlening en het belang van projecten begrijpelijk. De training wordt gegeven door enthousiaste trainers. De combinatie van de theorie thuis en de toepassing plenair werkt goed.”

Hartger Brasjen / Conclusion

Onze trainers

Robert Bancso

Lennart Verheijen

Joris Van Leeuwen

Leanne Gijsbertse

Veelgestelde vragen

Wat kan ik van de trainingen/opleidingen energietransitie verwachten?
  • IJzersterke inhoud in de training en online
  • Zeer ervaren trainers
  • Fysieke trainingen met casussen, voorbeelden uit de praktijk en inspelend op het laatste nieuws
Kan ik de trainingen/ opleidingen energietransitie online volgen?

Om de beste leerervaring te hebben, raden wij het aan om de training fysiek te volgen bij de twee dagdelen. Als dit niet mogelijk is, kunnen we een videoverbinding opzetten. Voorbeelden op flipboards of de trade game kunnen hierdoor wel verloren gaan.

Is het ook mogelijk om de training als in-company training te organiseren?

Absoluut! Het voordeel van de in-company training is dat de locatie en tijden in overleg zijn. Daarnaast kunnen we gezamenlijk de inhoud toespitsen op het publiek. Neem contact met ons op voor meer informatie en een op maat gemaakte offerte. 

Ik wil zelf graag trainer worden binnen jullie Academy. Is dat mogelijk?

Dat is zeker mogelijk, mits je de juiste achtergrond hebt natuurlijk. Neem contact met ons op en dan kijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Ik heb nog weinig kennis van de energiemarkt, welke opleiding energietransitie kan ik het beste volgen?

De training Elektriciteits- en Flexmarkten legt een stevige basis om een algeheel beeld van de inhoud en samenhang van deze markten te krijgen. Deze training is daarom de beste optie. Zelfs als ervaren deelnemers is deze training een eye-opener.

Ik ben al een tijdje werkzaam in de energiewereld en wil meer weten over de flexmarkten, welke training kan ik het beste volgen?

De Training Elektriciteits- en Flexmarkten. Deze training is geschikt voor zowel mensen die nog weinig kennis hebben van de energiemarkt als mensen die al werkzaam zijn in dit veld.