Stage profiel Marketing-Communicatie

Voor onze snelgroeiende en leuke club zoeken we een marketing-communicatie stagiair(e) die ons gaat helpen groeien van scale-up naar grote speler in de energietransitie.

Wat ga je doen?

Je gaat een nieuw marketing en communicatieplan opstellen én implementeren. Daarbij krijg je veel vrijheid om je eigen ideeën in de praktijk te brengen: benutten van onze LinkedIn-pagina en website, aanboren van nieuwe marketingkanalen, opzetten van samenwerkingen met partners… of ons verrassen met out-of-the-box oplossingen. Alles met het doel de zichtbaarheid van Krachtwerk te vergroten, bij onze klanten en bij nieuwe medewerkers.

Wie ben jij?

  • Studerend aan een HBO of WO (bachelor minimaal 2 jaar afgerond) of met een (pre) master op het gebied van Marketing of Communicatie
  • Je bent handig en kan goed overweg met sociale media
  • Een ondernemer met een passie voor duurzaamheid, resultaatgericht en een echte aanpakker
  • Je bent communicatief en creatief sterk en kan goed schrijven
  • Je bent nieuwsgierig, analytisch en handig met data
  • Het lijkt je interessant om meer te leren over de energie- en mobiliteitstransitie

Je krijgt uiteraard een goede stagevergoeding van € 500.- / maand (op basis van 5 dagen / week) , krijgt genoeg tijd voor stageopdrachten en onderzoeken en bent uitgenodigd bij alle Krachtwerk evenementen, kennissessies, borrels en netwerkdagen. Zo leer je meteen veel over de energietransitie!

Wie zijn wij:

Wij zijn Krachtwerk en werken midden in de energie- en mobiliteitstransitie. Ons doel is om Nederland duurzamer te maken. Dat betekent bijvoorbeeld zuiniger omgaan met energie, meer gebruik maken van elektriciteit uit zon en wind en elektrisch gaan rijden.

We helpen bedrijven en gemeentes om te verduurzamen. Dit doen wij in samenwerking met onze Krachtwerkers: een netwerk van ervaren en getalenteerde ondernemers die inzetbaar zijn voor allerlei duurzaamheidsprojecten. Samen vormen de Krachtwerkers een hechte club waarbinnen kennis en expertise wordt uitgewisseld en waar ruimte is voor opleiding en ontwikkeling.

Wat zijn onze waarden?

Vrijheid en eigen verantwoordelijkheid

Werken bij Krachtwerk betekent dat jij zelf bepaalt hoe en wanneer jij je werk vormgeeft. We werken resultaatgericht, waarbij wij erop vertrouwen dat jij zelf de verantwoordelijk neemt voor het resultaat van jouw projecten. Hiernaast bieden we veel ruimte voor nieuwe ideeën en initiatieven.

Impact door daadkracht

Als Krachtwerker lever je een directe bijdrage aan een schonere wereld. We werken aan opdrachten waar de impact van ons werk duidelijk zichtbaar is. Van het neerzetten van nieuwe proposities tot het implementeren van oplossingen.

Ontwikkeling en perspectief

Wij zetten in op zowel persoonlijke ontwikkeling als uitbreiding van je kennis van de markt. Dat doen we in onze Krachtwerk Academy, met externe trainingen en door begeleiding van een persoonlijke coach. Zo ontwikkelt iedereen, juniors en seniors, zich tot een all-round energietransitie-professional. 

Oprechte interesse in elkaar

Bij Krachtwerk vinden we het belangrijk dat iedereen die bij ons werkt elkaar ook persoonlijk kent en zich bij ons thuis voelt. Daarom werken we graag regelmatig samen op kantoor, waar we samen kunnen lunchen en regelmatig een drankje doen na het werken.

Waar kom je te werken?

Krachtwerk bestaat momenteel uit 15 ondernemende professionals die in de breedte van de energietransitie en duurzame mobiliteit opdrachten doen. Je werkt in een afwisselende omgeving en leert veel nieuwe mensen kennen. Je hebt veel vrijheid om je eigen werk in te delen. We werken bij onze klanten op kantoor, vanuit huis en minimaal één dag per week op onze kantoorlocatie midden in Amsterdam. In Amsterdam ontmoeten we elkaar en verzinnen we nieuwe projecten voor Krachtwerk. We nodigen hier klanten uit om mee te denken, bestuiven elkaar met kennis of drinken een borrel voor de gezelligheid!

Durf jij het aan?

Ben je geïnteresseerd in de stage? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 – 2394823 en vraag naar Matthijs of stuur een mailtje naar matthijs@krachtwerk.nl.