Krachtwerk is in 2017 opgericht door drie ondernemers met een passie voor duurzaamheid. Wij geloven dat je grote thema’s zoals zonne-energie, elektrisch rijden en een aardgasvrije samenleving alleen kunt aanpakken door de juiste mensen bij elkaar te brengen. Daarnaast vinden wij dat de energietransitie in Nederland sneller moet en kan, want de tijd dringt. Vanuit die missie is Krachtwerk ontstaan en uitgegroeid tot een netwerk van duurzame professionals. Daar zijn we ontzettend blij mee, want hoe meer Krachtwerkers er zijn, hoe meer impact we kunnen creëren.

Denkkrachten en Daadkrachten

Ben jij iemand die zelfstandig duurzame vraagstukken kan aanpakken voor gemeenten of bedrijven? Lijkt het je leuk om deel uit te maken van een gezellig netwerk van gelijkgestemden die elkaar helpen en kennis uitwisselen? Word dan een Krachtwerker! Wat wij jou als Krachtwerker -naast ons netwerk- bieden is de kans om je verder te ontwikkelen op het gebied van duurzaamheid. Zo is er ruimte voor training en opleiding en worden er regelmatig evenementen georganiseerd op ons kantoor in Amsterdam. We zoeken twee soorten Krachtwerkers: denkkrachten en daadkrachten. Ben jij een Denkkracht die bijvoorbeeld als adviseur vraagstukken analyseert en met creativiteit en een duurzame blik tot een oplossing komt? Of ben jij meer een Daadkracht die bijvoorbeeld als manager in de praktijk duurzame projecten realiseert?

Word een krachtwerker Word een krachtwerker

Vacatures

Krachtwerk zoekt daadkrachtige consultant e-mobility

Krachtwerk groeit snel! Wij hebben maar één missie en dat is Nederland klaarmaken voor de toekomst. Wij zijn denk- en daadkrachten op het gebied van energie en mobiliteit. We helpen onze klanten met de implementatie van elektrisch (slim) laden oplossingen en de combinatie met opslag en opwek van elektriciteit. Voor deze opdrachten zoeken we dan ook nog wat slim laadvermogen!

Lees meer...

Krachtwerk zoekt daadkrachtige consultant Verduurzaming Gemeenten

Krachtwerk groeit snel! We zijn ambitieus en hebben maar één missie en dat is Nederland klaarmaken voor de toekomst. We richten ons op de thema’s energie en mobiliteit en helpen gemeenten en bedrijven met het behalen van hun duurzaamheidsdoelstellingen. We zoeken een daadkrachtige consultant om gemeenten te helpen met verduurzamen.

Lees meer...

Krachtwerk zoekt daadkrachtige consultant Smart Energy

Krachtwerk groeit snel! Wij hebben maar één missie en dat is Nederland klaarmaken voor de toekomst. Wij zijn denk- en daadkrachten op het gebied van energie en mobiliteit. We helpen onze klanten met de implementatie van flexibiliteitsoplossingen zoals slim laden, curtailment en het voorkomen van netcongestie. Daarvoor zoeken we een daadkrachtige consultant Smart Energy, die met slimme oplossingen het Nederlandse energiesysteem klaar maakt voor de toekomst.

Lees meer...

Aansluiten als ondernemer of in dienstverband

Wil je als zelfstandig ondernemer onderdeel uitmaken van Krachtwerk? Dat kan! Wij zijn altijd op zoek naar allrounders die op freelance basis duurzame projecten aanpakken bij bedrijven en/of gemeenten. Benieuwd naar wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem contact met ons op. 

Ben jij geen freelancer maar heb jij kennis van energie en ben je projectmanager of business developer en wil je actief meebouwen aan Krachtwerk in dienstverband? Heb je een goed netwerk en aantoonbare ervaring met het binnenhalen van nieuwe opdrachten? Dan gaan we graag met je in gesprek.

Neem contact op

Tineke de Vries

Projectmanager

“Ik zie het echt als een toevoeging om deel uit te maken van Krachtwerk. Niet alleen omdat het een bron van kansen is maar ook omdat Krachtwerkers elkaar inspireren en omdat het fijn is om kennis met elkaar te kunnen delen. Samen staan we uiteindelijk toch het sterkst.”

Krachtwerk kantoor

Het Krachtwerk kantoor zit recht tegenover Artis in de Amsterdamse plantagebuurt.  Hier zijn we onderdeel van de FreedomLab-community waar we met veel andere creative- technology- en researchbedrijven samenwerken, netwerken en een werkplek delen. Onze Krachtwerkers zijn op gezette tijden welkom om bij ons op het FreedomLab te komen werken of trainingen te geven. Ook is dit de plek waar wij regelmatig onze Krachtwerk-evenementen organiseren.