Met enthousiasme en een ondernemende aanpak werken wij aan een schone wereld. Krachtwerk werkt sinds 2017 aan vernieuwende opdrachten in de energie- en mobiliteitstransitie. Vanuit Krachtwerk werken we met een groeiend team van ondernemende professionals die impact willen maken. Bruis jij ook van nieuwe ideeën om Nederland verder te verduurzamen? Kom dan eens bij ons kijken!

Waarom Krachtwerk

Bij Krachtwerk werk je aan opdrachten in het hart van de energie- en mobiliteit transitie. Samen met onze klanten, in zowel de publieke als private sector, verken je nieuwe markten en ontwikkel je nieuwe producten en diensten van strategie tot implementatie. Hiernaast bouw je mee aan een snelgroeiend bedrijf waarbij veel ruimte wordt gegeven voor eigen ideeën en initiatieven! We zetten sterk in op persoonlijke ontwikkeling via coaching, onze Krachtwerk Academy en een budget voor externe trainingen. Dat is Krachtwerk. Ondernemende aanpak, duurzame impact.

Onze waarden

Vrijheid en eigen verantwoordelijkheid

Werken bij Krachtwerk betekent dat jij zelf bepaalt hoe en wanneer jij je werk vormgeeft. We werken resultaatgericht, waarbij wij erop vertrouwen dat jij zelf de verantwoordelijk neemt voor het resultaat van jouw projecten. Hiernaast bieden we veel ruimte voor nieuwe ideeën en initiatieven.

Impact door daadkracht

Als Krachtwerker lever je een directe bijdrage aan een schonere wereld. We werken aan opdrachten waar de impact van ons werk duidelijk zichtbaar is.
Van het neerzetten van nieuwe proposities tot het implementeren van oplossingen.

Ontwikkeling en perspectief

Wij zetten in op zowel persoonlijke ontwikkeling als uitbreiding van je kennis van de markt. Dat doen we in onze Krachtwerk Academy, met externe trainingen en door begeleiding van een persoonlijke coach. Zo ontwikkelt iedereen, juniors en seniors, zich tot een all-round energie- of mobiliteitstransitie-professional. 

Oprechte interesse in elkaar

Bij Krachtwerk vinden we het belangrijk dat iedereen die bij ons werkt elkaar ook persoonlijk kent en zich bij ons thuis voelt. Daarom werken we graag regelmatig samen op kantoor, waar we samen kunnen lunchen en regelmatig een drankje doen na het werken.

Hoe ziet een werkweek er bij Krachtwerk dan bijvoorbeeld uit?

Wat bieden wij jou?

Werken bij Krachtwerk betekent dat je komt te werken met een groep enthousiastelingen binnen verschillende opdrachten in de energie- en mobiliteitstransitie. Hierbij bieden wij jou: 

  • Een goed salaris, inclusief reiskostenvergoeding en een bonusregeling
  • Gave opdrachten bij mooie opdrachtgevers
  • Kansen en ruimte om je eigen ideeën te ontwikkelen
  • Veel flexibiliteit in hoe je jouw werk indeelt
  • Een informele werksfeer binnen een platte organisatie
  • De mogelijkheid om mee te bouwen aan ons groeiende bedrijf
  • Ruime mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, via de Krachtwerk Academy, een budget voor externe trainingen, en coaching

Jill Rietbergen Projectmanager

“Ik zie het echt als een toevoeging om deel uit te maken van Krachtwerk. Niet alleen omdat het een bron van kansen is maar ook omdat Krachtwerkers elkaar inspireren en omdat het fijn is om kennis met elkaar te kunnen delen. Samen staan we uiteindelijk toch het sterkst.”

Krachtwerk kantoor

Het Krachtwerk kantoor zit aan de Sarphatistraat in hartje Amsterdam. Goed bereikbaar met openbaar vervoer of de fiets, en dicht bij leuke restaurants en borrellocaties. Met een mooie plaats aan de kade voor lunches, middagborrels en boottochtjes! Hier ontmoeten we elkaar, werken we samen als we niet bij de klant zitten, wisselen we kennis uit en helpen we elkaar.

Krachtwerk zoekt daadkrachtige consultants / projectmanagers / product developers

Krachtwerk groeit snel! Wij zoeken denk- en daadkrachten op het gebied van energie en mobiliteit. We helpen onze klanten met impact maken en zo de transitie naar een schone wereld te versnellen. Voor deze opdrachten zoeken we slim vermogen in de vorm van ondernemende consultants, projectmanagers en product developers. Wij zoeken nieuwe collega’s met 2 tot 15 jaar werkervaring in de energietransitie die graag het verschil willen maken. Ben je nog minder bekend met de energietransitie, maar denk je toch goed bij Krachtwerk te passen? Neem dan zeker ook contact op!

Solliciteer nu!

Veelgestelde vragen

Hoe werkt het sollicitatieproces?

Als je enthousiast bent geraakt of nog vragen hebt kun je ons bellen op 020 – 2394823 om informeel telefonisch kennis te maken. Is er van beide kanten een klik? Dan word je uitgenodigd voor een eerste sollicitatiegesprek op kantoor bij Krachtwerk. 

Na dit eerste gesprek volgt een online assessment, waarin we je vaardigheden testen. Als de resultaten voldoende zijn ga je door naar de volgende ronde. 

In een tweede gesprek bespreken we de resultaten van je assessment en is er ruimte om eventuele twijfels van beide kanten verder te bespreken. Na dit gesprek hoor je of je een aanbod van ons krijgt.

Welke ervaring moet ik al hebben?

We zijn op dit moment vooral op zoek naar mensen die al enige ervaring hebben in de energietransitie en met ons bedrijf mee willen groeien. Hierbij is kennis over duurzame mobiliteit en energiemarkten een pre, maar niet noodzakelijk. Ook ervaring met eerder advies/consultancy werk of projectmanagement is een pre. We hebben een brede range aan verschillende opdrachten, dus kijk ook even op onze projectenpagina en laat ons vooral weten wat voor soort projecten jij vindt passen bij jouw ervaring!

Bij welke klanten kom ik terecht?

We werken voor zowel private als publieke organisaties. Op dit moment zitten veel van onze opdrachten bij de grotere bedrijven en organisaties in de energie- en mobiliteitswereld, zoals energiebedrijven, netbeheerders of grote gemeenten. Je hebt zelf inspraak voor welke klant je het liefst wilt werken, en we bieden ook veel ruimte en ondersteuning om zelf opdrachten te vinden bij nieuwe klanten die jou aanspreken!

Wat voor opdrachten ga ik doen?

De opdrachten die we doen variëren sterk, maar de rode draad is dat we nieuwe proposities, producten of diensten ontwikkelen. Dit zijn vaak opdrachten waarin niet “alleen een rapportje” wordt opgeleverd, maar ook daadwerkelijk aan de implementatie wordt gewerkt. Samen bekijken we welke opdracht er bij jouw achtergrond past. We stimuleren je ook om je verder te verbreden naar andere domeinen binnen de energietransitie.

Op dit moment doen we onder andere veel opdrachten binnen duurzame mobiliteit en energiemarkten. Kijk eens op onze projectenpagina voor een greep uit onze projecten 

Kan ik ook parttime werken?

Ja, parttime werken is zeker mogelijk. De meeste van onze medewerkers werken 32, 36 of 40 uur per week. 

Kan ik ook thuiswerken?

Thuiswerken is in overleg met de klant zeker mogelijk. Wel willen we graag dat je minimaal één dag per week bij ons op kantoor in Amsterdam werkt. Zo bouwen we een sterke band met elkaar op en stimuleren we gezelligheid en contact tussen collega’s.

Hoe zit het met vakantiedagen?

Je ontvangt 25 vakantiedagen per jaar, en kunt in overleg altijd vakantiedagen bijkopen.