Krachtwerk is in 2017 opgericht door drie ondernemers met een passie voor duurzaamheid. Wij geloven dat je grote thema’s zoals zonne-energie, elektrisch rijden en een aardgasvrije samenleving alleen kunt aanpakken door de juiste mensen bij elkaar te brengen. Daarnaast vinden wij dat de energietransitie in Nederland sneller moet en kan, want de tijd dringt. Vanuit die missie is Krachtwerk ontstaan en uitgegroeid tot een netwerk van duurzame professionals. Daar zijn we ontzettend blij mee, want hoe meer Krachtwerkers er zijn, hoe meer impact we kunnen creëren.

Denkkrachten en Daadkrachten

Ben jij iemand die zelfstandig duurzame vraagstukken kan aanpakken voor gemeenten of bedrijven? Lijkt het je leuk om deel uit te maken van een gezellig netwerk van gelijkgestemden die elkaar helpen en kennis uitwisselen? Word dan een Krachtwerker! Wat wij jou als Krachtwerker -naast ons netwerk- bieden is de kans om je verder te ontwikkelen op het gebied van duurzaamheid. Zo is er ruimte voor training en opleiding en worden er regelmatig evenementen georganiseerd op ons kantoor in Amsterdam. We zoeken twee soorten Krachtwerkers: denkkrachten en daadkrachten. Ben jij een Denkkracht die bijvoorbeeld als adviseur vraagstukken analyseert en met creativiteit en een duurzame blik tot een oplossing komt? Of ben jij meer een Daadkracht die bijvoorbeeld als manager in de praktijk duurzame projecten realiseert?

Word een krachtwerker Word een krachtwerker

Aansluiten als ondernemer of in dienstverband

Wil je als zelfstandig ondernemer onderdeel uitmaken van Krachtwerk? Dat kan! Wij zijn altijd op zoek naar allrounders die op freelance basis duurzame projecten aanpakken bij bedrijven en/of gemeenten. Benieuwd naar wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem contact met ons op. 

Ben jij geen freelancer maar heb jij kennis van energie en ben je projectmanager of business developer en wil je actief meebouwen aan Krachtwerk in dienstverband? Heb je een goed netwerk en aantoonbare ervaring met het binnenhalen van nieuwe opdrachten? Dan gaan we graag met je in gesprek.

Neem contact op

Tineke de Vries

Projectmanager

“Ik zie het echt als een toevoeging om deel uit te maken van Krachtwerk. Niet alleen omdat het een bron van kansen is maar ook omdat Krachtwerkers elkaar inspireren en omdat het fijn is om kennis met elkaar te kunnen delen. Samen staan we uiteindelijk toch het sterkst.”

Krachtwerk kantoor

Het Krachtwerk kantoor zit recht tegenover Artis in de Amsterdamse plantagebuurt.  Hier zijn we onderdeel van de FreedomLab-community waar we met veel andere creative- technology- en researchbedrijven samenwerken, netwerken en een werkplek delen. Onze Krachtwerkers zijn op gezette tijden welkom om bij ons op het FreedomLab te komen werken of trainingen te geven. Ook is dit de plek waar wij regelmatig onze Krachtwerk-evenementen organiseren.

Vacatures

Krachtwerk zoekt daadkrachtige adviseur met ondernemende instelling

Krachtwerk zoekt daadkrachtige adviseur met ondernemende instelling.Ben jij toe aan een tweede of derde stap? Wil jij je carrière een boost geven, kun je de drang te ondernemen niet loslaten en wil je een actieve bijdrage leveren aan de veranderende maatschappij? Dan is Krachtwerk dé plek waar je impact maakt.Krachtwerk is een project- en adviesbureau met focus op de energietransitie. Ondernemerschap, een positieve instelling en ruimte voor eigen initiatief maken ons tot de leukste club in de energiewereld!We zijn specialist op de thema’s energie, mobiliteit en circulair en doen op deze 3 vlakken tal van projecten bij onze opdrachtgevers. We zoeken versterking op de thema’s energie en mobiliteit. Dus heb jij op een van deze gebieden een bewezen staat van dienst, een breed netwerk en ben je in staat zelf projecten te initiëren en opdrachten binnen te halen ga dan het gesprek met ons aan.

Jij
Je bent een bevlogen consultant of projectmanager met een sterke ondernemersdrang en ruime ervaring op het gebied van (duurzame) mobiliteit en/of energie (5-10 jaar werkervaring). Je bent graag eigenaar van je eigen werk, en wil strategisch meedenken en meebouwen aan het bedrijf waar je deel van uitmaakt. Je hebt een goed netwerk en hebt aantoonbare ervaring met het binnenhalen van nieuwe opdrachten.

Wij
Wat bieden we jou? Je krijgt de unieke kans je als een van de eersten bij Krachtwerk aan te sluiten en profiteert daarmee volop van alle doorgroei kansen die er de komende jaren komen. Je krijgt alle ruimte voor eigen ideeën en initiatief. Je krijgt een mooi salaris en een goede bonus over de opdrachten die je binnen haalt. Je kunt gebruik maken van onze unieke kantoorlocatie tegenover Artis in Amsterdam. Daar komen we regelmatig samen om kennis en ervaring uit te wisselen. Ben jij deze persoon of ken jij deze in je netwerk? Neem dan contact met ons op via info@krachtwerk.nl of bel ons op 020 – 2394823.