Krachtwerk is in 2017 opgericht door drie ondernemers met een passie voor duurzaamheid. Wij geloven dat je grote thema’s zoals zonne-energie, elektrisch rijden en een aardgasvrije samenleving alleen kunt aanpakken door de juiste mensen bij elkaar te brengen. Daarnaast vinden wij dat de energietransitie in Nederland sneller moet en kan, want de tijd dringt. Vanuit die missie is Krachtwerk ontstaan en uitgegroeid tot een netwerk van duurzame professionals. Daar zijn we ontzettend blij mee, want hoe meer Krachtwerkers er zijn, hoe meer impact we kunnen creëren.

Wie zijn wij?

Ondernemerschap zit in ons bloed, en onze visie is dat ondernemerschap noodzakelijk is om de energietransitie in volle vaart door te stellen. Bij Krachtwerk vinden wij de volgende dingen belangrijk:

Vrijheid en eigen verantwoordelijkheid

Werken bij Krachtwerk betekent dat je werkt aan opdrachten bij de klant en de kans krijgt om zelf proposities met je mede Krachtwerkers te ontwikkelen.

Impact door daadkracht

Als Krachtwerker lever je een directe bijdrage aaneen schonere wereld.

Ontwikkeling en perspectief

In de Krachtwerk Academy verbreed je je kennis van de energiemarkt en ontwikkel je je competenties. Zo wordt je een all-round professional in de energietransitie.

Oprechte interesse in elkaar

Bij Krachtwerk vinden we het belangrijk om elkaar goed te kennen. Samen werken met je mede Krachtwerkers en jezelf ontwikkelen samen met je coach.

Vacatures

Krachtwerk zoekt daadkrachtige consultant

Vrijheid en eigen verantwoordelijkheid? Jezelf ontwikkelen? Werken in een team met oprechte interesse in elkaar? Dan zoeken we jou!

Wij zoeken nieuwe collega’s met ervaring op het gebied van e-mobility en/of energiemarkten die het leuk vinden om te adviseren of projecten te managen. Heb je geen ervaringen op deze gebieden, maar wil je het wel leren, geen probleem! Wij hebben een Krachtwerk Academy waarin alle ruimte is om jezelf te ontwikkelen. Hier leer je alles wat je moet weten om daadkrachtig aan de slag te gaan bij onze klanten.

Lees meer...

Tineke de Vries

Projectmanager

“Ik zie het echt als een toevoeging om deel uit te maken van Krachtwerk. Niet alleen omdat het een bron van kansen is maar ook omdat Krachtwerkers elkaar inspireren en omdat het fijn is om kennis met elkaar te kunnen delen. Samen staan we uiteindelijk toch het sterkst.”

Krachtwerk kantoor

Het Krachtwerk kantoor zit in hartje Amsterdam aan de Sarphatistraat. Goed bereikbaar met openbaar vervoer of de fiets, en dicht bij leuke restaurants en borrellokaties.

Hier ontmoeten we elkaar en onze klanten, wisselen we kennis uit en helpen we elkaar.