Op zoek naar een professional op het gebied van energie en mobiliteit? Vind dan een Krachtwerker! 

Wie zijn onze Krachtwerkers?

Onze Krachtwerkers zijn ondernemende allrounders en experts met ruime kennis en ervaring in de duurzaamheidssector. Zij blijven zich -mede door het Krachtwerk netwerk- voortdurend ontwikkelen en verbeteren om bij onze opdrachtgevers met de meest relevante kennis impact te kunnen creëren. 

Matthijs

Consultant E-mobility en interim manager

Jill

Consultant en projectcoördinator

Jasper

Consultant en projectmanager

Charlie

Consultant energy en flex

Robert

Sr. Krachtwerker energie en flex – Interim manager

Nanet

Sr. Krachtwerker duurzame mobiliteit en energie

Thijs

Consultant en projectmanager

Janneke

Projectmanager en Communicatieadvies

Joris

Consultant E-mobility en energiemarkten

Amy

Programma- en projectmanager

Coen

Consultant en projectmanager

Marcel

Projectmanager en projectontwikkelaar

Tineke

Project- en procesmanager

Dave

Consultant verduurzaming en E-mobility

Njord

Programma- en interimmanager

Bart

Consultant trading en IT

Joost

Analist en creatief denker

Rick

Proposition manager en business developer E-mobility

Camiel

Programma- en commercieel manager

Marc

Business development en Sales

Sietze

Sr. Krachtwerker duurzame mobiliteit en energie

Gijs-Jan

Consultant en projectmanager

Jeroen

Consultant en projectmanager

Pearl

Consultant en projectmanager

Veerle

Consultant en projectmanager

Lennart

Consultant en projectmanager

Matthijs Verhiel

De energietransitie is een grote kans voor Nederland. Hier wil ik deel van uitmaken. Om deze reden zijn wij Krachtwerk begonnen; impact creëren door enthousiaste, professionals te mobiliseren en op te leiden tot Denk- of Daadkrachten die bij onze opdrachtgevers het verschil maken.Een technische en bestuurskundige studie en acht werkjaren in de energiemarkt als business developer, marketeer, product owner en leidinggevende heeft mij de kennis en kunde gebracht duurzaamheidsvraagstukken op te lossen en te realiseren.Zelf pak ik naast het verder uitbouwen van Krachtwerk opdrachten op. Hierbij benader ik doelen op een daadkrachtige manier en breng partijen met enthousiasme en kennis bij elkaar om samen tot een duurzame realisatie te komen.

Matthijs is in te zetten voor:

 • Productmanagement
 • Productontwikkeling
 • Business development
 • Projectmanagement
 • Interim management
Mail me

Robert Bancso

Het is mijn doel om de energietransitie te versnellen, zodat we als samenleving de effecten van klimaatverandering maximaal dempen en toekomstige generaties in een schone en aangename wereld leven. Ik krijg er energie van als ik samen met stakeholders tot creatieve nieuwe oplossingen kan komen. Hiermee leg ik de basis voor besluiten en daadkrachtige implementaties. Met deze manier van werken, maak ik impact in (energie)bedrijven en draag ik actief bij aan de energietransitie.Mijn loopbaan startte met handelen op de energiemarkten en van daaruit heb ik me verder ontwikkeld naar coördinator, projectmanager, business change manager en teammanager. Ik ben in staat om teams effectief te maken en aan te sturen waarbij verantwoordelijkheid in het team ligt en vertrouwen en verbinding centraal staan. Ik moedig creativiteit in een team aan om meer mogelijkheden te genereren. Door met elkaar te kijken wat de opties zijn en wat daarvoor nodig is, krijg ik opdrachten gerealiseerd. Ik ben een energieke, analytische leider met oog voor de verbinding en mens. Daarnaast breng ik een vleug humor mee naar de werkvloer. Ik voel me thuis in omgevingen die techniek, IT en handelscomponenten combineren. Ik ben in staat om medewerkers te coachen om het beste uit zichzelf te halen.

Robert is in te zetten voor:

 • Interim-Management
 • Projectmanagement
 • Change Management
 • Impact Analyse
Mail me

Joris van Leeuwen

Mijn doel is om vanuit de inhoud organisaties te helpen de juiste keuzes te maken. Of dat nu gaat om de implementatie van diensten bij elektrisch vervoer of het ontsluiten van de flexibiliteits- of congestiemanagement-markten. Strategische beslissingen realiseer ik als pro-actief ingestelde projectmanager in de praktijk.Ik ben blij dat er in Nederland een klimaat van ‘aanpakken’ is ontstaan waarbij duurzaamheid daadwerkelijk wordt gerealiseerd. Voor de nieuwe generatie is een duurzame toekomst meer een vanzelfsprekendheid geworden. Ik vind het fantastisch om in een omgeving met gelijkgestemden mijn werk te doen.Mijn realisatiekracht ondersteun ik met goede analytische vaardigheden en uitgebreide kennis van zowel de energie- als E-mobility-markt.

Joris is in te zetten voor:

 • Project management
 • Consultancy
 • Business analyse
 • Product development
Mail me

Jill Rietbergen

Als samenleving zijn we constant in transitie. We zijn van het platteland naar de stad getrokken, gingen van papier naar digitaal en gaan nu van eigendom naar delen, van vast naar flexibel en van fossiele naar duurzame energiebronnen. Al deze transities gaan gepaard met innovaties, veranderingen in denkpatronen en gedrag, uitdagingen door nieuw gestelde verbruiksgrenzen en kansen voor nieuwe markten, producten en diensten. Met mijn ervaring help ik mensen de volgende stap te zetten in de energietransitie, zo vertaal ik ideeën naar werkbare verduurzamingsstrategieën en innovatieve diensten, coördineer ik projecten en ontzorgen we samen de eindgebruiker door processen duidelijk, simpel en duurzaam te maken. Ik ben hierbij proactief, zorg voor duidelijke communicatie en schep orde in de chaos. Zo werk ik graag met jou aan een duurzame en leefbare toekomst.

Jill is in te zetten voor:

 • Projectmanagement
 • Service development
 • Marketing- en communicatiestrategie
 • Aanbestedingen
Mail me

Nanet Rutten

Ik wil graag bijdragen aan een duurzamere wereld, waar ook de volgende generaties aangenaam kunnen leven. Ik werk sinds 2010 in het domein van mobiliteit en stedenbouw en zet me altijd met veel enthousiasme in voor de positieve verandering richting duurzaamheid, leefbaarheid en bereikbaarheid. Ik werk het liefst aan binnenstedelijke, fysieke, integrale projecten waarbij de koppeling tussen gebiedsontwikkeling en het realiseren van duurzame bereikbaarheid centraal staan. Met mijn ruime ervaring als consultant, teamleider, business developer en projectmanager ben ik uitstekend in staat overheden en vervoersbedrijven over deze onderwerpen te adviseren en ondersteunen. Goede communicatie en plezierige samenwerking staan hierbij voor mij centraal. Via een zorgvuldig proces met creatieve workshops weet ik verschillende partijen te binden, positieve energie te genereren en inhoudelijke overeenstemming te bereiken.

De energietransitie gaat niet snel genoeg en omdat deze transitie zo cruciaal is voor het voorbestaan van onze planeet, zoek ik in mijn werk de koppeling tussen de mobiliteits- en energietransitie op. Door deze transities bij elkaar te brengen kunnen we nog meer stappen in de goede richting zetten: duurzame mobiliteit én schone energie!

Nanet is in te zetten voor:

 • Project- en procesmanagement
 • Consultancy
 • Strategie en innovatie
 • Business development
Mail me

Amy Slootweg

Een van de grootste uitdagingen waar we momenteel voor staan is de energietransitie. Mijn doel is om bij te dragen aan een duurzame samenleving en ervoor te zorgen dat duurzaamheid voor nieuwe generaties vanzelfsprekend is. Ik krijg energie van een uitdaging waarbij een succesvolle oplossing er echt toe doet en de energietransitie een stap verder helpt. Een oplossing is voor mij alleen succesvol als deze ook daadwerkelijk gebruikt wordt en geïmplementeerd is. Mijn analytisch vermogen in combinatie met een pragmatische instelling zorgt voor praktische oplossingen. Ik heb een diverse achtergrond van startup tot netbeheerder en van consultant tot teammanager. Deze diverse achtergrond stelt me in staat verschillende gezichtspunten in te nemen en ik heb een groot verbindend vermogen dat ik inzet bij implementatietrajecten en stakeholdermanagement. Ik ben gestructureerd en wordt gedreven door nieuwsgierigheid. Het liefst combineer ik projectmanagement met strategie en innovatie.

Amy is in te zetten voor:

 • Project- en programmamanagement
 • Consultancy
 • Strategie en innovatie
 • Implementatie
Mail me

Jasper de Leede

De komende jaren zijn essentieel voor de manier waarop wij onze toekomstige samenleving in gaan richten. Dat de huidige mix met fossiele brandstoffen niet houdbaar is, is ondertussen geen onderwerp van discussie meer. Tussen beseffen dat er verandering plaats moet vinden en het moment dat de veranderingen plaats hebben gevonden zit echter een lange weg. Met het doel om hieraan bij te dragen en deze transitie te versnellen heb ik me na mijn studie op de energiemarkt gestort en hou ik me in de rol van Project of Procesmanager bezig met het versnellen van de energietransitie, bij zowel publieke als private organisaties. Door een proactieve open houding, met duidelijke communicatie en het snel op kunnen pakken, en eigen maken, van nieuwe onderwerpen ben ik in staat organisaties te helpen met de benodigde versnelling die gezocht wordt. Op deze manier draag ik graag bij aan betere toekomst met bedrijven die hier een rol in willen spelen.

Jasper is in te zetten voor o.a.:

 • Project- en Procesmanagement
 • Consultancy
 • Impact analyse
Mail me

Thijs van der Zee

Hoe wordt een omgeving zo duurzaam en leefbaar mogelijk? Dat zijn vragen waar ik mij graag mee bezig hou. Bij Krachtwerk werk ik als project- en programmamanager aan vraagstukken op het snijvlak tussen mobiliteit en gebiedsontwikkeling. Daarbij zet ik mijn kennis en ervaring in om overheden en bedrijven verder te helpen in de transitie naar duurzame mobiliteit en schone energie. Ik werk graag met een gezamenlijke aanpak waar verschillende disciplines samenkomen met als resultaat, zichtbaar en innovatieve oplossingen.

 

Thijs is in te zetten voor:

 • Project- en procesmanagement 
 • Strategie en innovatie 
 • Gebiedsontwikkeling en mobiliteit 
Mail me

Coen van der Pol

Een duurzame toekomst, waarin de leefbaarheid van onze omgeving en de planeet vooruitgaat. Dit houdt in dat zowel de techniek het moet toelaten om vervoer en consumptie mogelijk te maken op een duurzame wijze, maar ook dat er gedragsverandering moet plaatsvinden bij reizigers en consumenten. Daar zet ik mij voor in. Met analytische en kritische blik kijk ik naar complexe socio-technische en socio-economische vraagstukken, voorlopig gefocust op de energietransitie. Gedreven door een inherente nieuwsgierigheid maak ik nieuwe onderwerpen mezelf snel eigen. Ik werk graag aan vraagstukken waar verschillende disciplines samenkomen, om zo een breed gedragen oplossingen te kunnen vinden.  

Coen is in te zetten voor o.a.:  

 • Consultancy  
 • Impact analyse  
 • Systeemanalyse
Mail me

Tineke de Vries

Het vergt nogal wat denkkracht, realisatiekracht, doorzettingsvermogen en creativiteit om de transitie van een fossiele naar een duurzame energievoorziening te maken. Toch geloof ik dat het mogelijk is als je de juiste mensen bij elkaar brengt! Met enthousiasme heb ik me daarom aangesloten bij Krachtwerk, professionals met dezelfde drive.Ik lever toegevoegde waarde aan opdrachtgevers door het realiseren van concrete resultaten in een situatie die complex is vanwege de politiek-bestuurlijk context of door het aantal stakeholders of samenwerkingspartners met tegenstrijdige belangen. Ik laat me hierdoor niet uit het veld slaan en boek vooruitgang door stappen in de goede volgorde te zetten en organisaties en samenwerkingspartners in het proces mee te nemen.Met 20 jaar werkervaring in de duurzaamheidssector in binnen- en buitenland heb ik een brede blik ontwikkeld op inhoud en proces. Ik ben hands-on en werk graag in een rol waar politiek, strategie, techniek en uitvoering samenkomen.

Tineke is in te zetten voor:

 • Projectmanagement 
 • Projectontwikkeling
 • Beleid en strategie
 • Alliantiemanagement
Mail me

Charlie Stewart

Het energielandschap ondergaat een wereldwijde transformatie waarin de CO2 uitstoot het komende decennium significant omlaag moet. Digitalisering en decentralisatie helpen deze transitie mogelijk te maken door duurzame en flexibele energieproducten. Dit zorgt voor flinke uitdagingen voor de sector, maar creëert ook kansen voor bedrijven die klaar zijn voor deze nieuwe wereld.Mijn doel is om de energietransitie te versnellen door bedrijven te ondersteunen die een vergelijkbare ambitie hebben. Ik werk graag met energie-experts, duik in de details, maar breng deze details ook terug tot de realiteit om toepasbare business strategieën met impact te ontwikkelen.Ik benader mijn werk met een innovatieve mindset, en gebruik mijn ervaring uit de diverse hoeken van de energiemarkt om inzicht en richting te geven aan mijn klanten in een snel veranderende markt.

Charlie is in te zetten voor:

 • Storage & flexibiliteitsmarkten
 • Financiële analyse
 • Project management
Mail me

Janneke Kreike

Communicatie betekent iets gemeenschappelijk maken.” Met deze overtuiging leg ik de focus op het verbinden van partijen aan één van onze grootste gemeenschappelijke uitdagingen: de energietransitie!De energietransitie brengt niet alleen technische en economische uitdagingen met zich mee, maar betekent ook dat we op sociaal vlak andere keuzes moeten maken en ons gedrag veranderen. Willen we dat volgende generaties kunnen blijven genieten van onze aarde, is het nodig om samen een omslag te kunnen en vooral willen maken, waarbij we anders durven te denken en te doen.Hieraan draag ik als energieke en ondernemende projectmanager gespecialiseerd in strategische marketing, communicatie en participatie, graag aan bij. Mijn kracht ligt in het verbinden van stakeholders op diverse niveaus en binnen complexe sociale vraagstukken zoals het aardgasvrij maken van wijken en bedrijfsterreinen, het aanjagen van duurzame mobiliteit passend bij smart cities en stadsontwikkeling. In dergelijke projecten zorg ik voor activatie van betrokkenen door communicatie, het stimuleren van samenwerkingsverbanden en het creëren van draagvlak om gezamenlijk en effectief duurzame doelstellingen te bereiken. Zo werken we samen aan een duurzame toekomst.

Janneke is in te zetten voor:

 • Projectmanagement
 • Participatietrajecten
 • Strategische communicatie
 • Marketing
Mail me

Marcel van de Wetering

De duurzame energietransitie is een van de grootste uitdagingen voor onze samenleving op dit moment. Met 15 jaar ervaring in de duurzame energiesector heb ik veel ontwikkelingen meegemaakt en actief gewerkt aan het duurzamer maken van onze wereld.Ik heb een brede inhoudelijke achtergrond, onder andere op het gebied van warmtenetten, WKO, zon- en windenergie, energy trade, transitie in de gebouwde omgeving en gebiedsopgaven. Binnen deze inhoudelijke thema’s heb ik gewerkt aan het samenbrengen van financiële, juridische, technische en beleidsmatige aspecten om duurzame projecten te realiseren.Ik ben gedreven en resultaatgericht en neem actief de lead bij complexe vraagstukken en het signaleren van nieuwe kansen. Daarnaast ken het belangenspel tussen stakeholders als geen ander dus ik weet hoe ik hier actief sturing aan moet geven om tot resultaat te komen. Ik stel me flexibel op en probeer altijd oplossingsgericht te werk te gaan, ook bij tegenslag of weerstand. Ik ben namelijk altijd op zoek naar hoe het wél kan.

Marcel is in te zetten voor:

 • Projectmanagement
 • Projectontwikkeling (duurzame warmte, zonne- en windenergie)
 • Integrale (gebieds)vraagstukken binnen de energietransitie
Mail me

Dave Emons

Je kunt wel zeggen dat duurzaamheid hét draaipunt is voor onze toekomst. De antwoorden die we nu geven, zijn bepalend voor het toekomstig welbevinden van mensen, groeikansen voor bedrijven en uiteindelijk de stabiliteit in onze wereld. Snelheid, moed en daadkracht zijn nodig. Ik geloof dat onze tijd kansen biedt voor een nieuwe verbinding en groei.Ik ben een ervaren projectmanager en strategisch adviseur, met meer dan 15 jaar ervaring bij grote ondernemingen en instellingen. Een organisatie transformeren naar de toekomst, waarbij zowel groei als duurzaamheid op de agenda staan, daar krijg ik energie van. Dit is een uitdaging want soms gaan deze zaken compromisloos samen en soms zijn harde keuzes nodig.De afgelopen jaren heb ik als adviseur en manager (MT-lid) in de energiesector gewerkt bij een leidende energieleverancier in Amsterdam. Ik houd me bezig met zaken als marktonderzoek, strategie en routekaart, partnership en propositie-ontwikkeling en implementatie. Mijn kracht zit in het ontwikkelen van strategische perspectieven in samenwerking met anderen en het realiseren en soms forceren van doorbraken.

Dave is in te zetten voor:

 • Strategie en business-development
 • Interim-management (commercie, marketing)
 • Project- en programma-management
Mail me

Njord Pattiasina

Je kunt wel zeggen dat duurzaamheid hét draaipunt is voor onze toekomst. De antwoorden die we nu geven, zijn bepalend voor het toekomstig welbevinden van mensen, groeikansen voor bedrijven en uiteindelijk de stabiliteit in onze wereld. Snelheid, moed en daadkracht zijn nodig. Ik geloof dat onze tijd kansen biedt voor een nieuwe verbinding en groei.Ik ben een ervaren projectmanager en strategisch adviseur, met meer dan 15 jaar ervaring bij grote ondernemingen en instellingen. Een organisatie transformeren naar de toekomst, waarbij zowel groei als duurzaamheid op de agenda staan, daar krijg ik energie van. Dit is een uitdaging want soms gaan deze zaken compromisloos samen en soms zijn harde keuzes nodig.De afgelopen jaren heb ik als adviseur en manager (MT-lid) in de energiesector gewerkt bij een leidende energieleverancier in Amsterdam. Ik houd me bezig met zaken als marktonderzoek, strategie en routekaart, partnership en propositie-ontwikkeling en implementatie. Mijn kracht zit in het ontwikkelen van strategische perspectieven in samenwerking met anderen en het realiseren en soms forceren van doorbraken.

Njord is in te zetten voor:

 • Project- en procesmanagement
 • Interim management
 • Business development
 • Strategie en innovatie
Mail me

Bart Meijer

Energie is een primaire levensbehoefte en betrouwbaarheid van energie is van onschatbare waarde.Duurzame projecten binnen de energiesector zetten deze levensbehoefte vaak onder druk en dat vind ik jammer. Ik geloof namelijk dat een evenwichtige waardering van duurzame initiatieven zal bijdragen aan de leveringszekerheid en daarmee ook aan het draagvlak in de maatschappij.Een van mijn doelen is dan ook processen perfect te stroomlijnen om snel tot de kern van een bedrijf te komen. Ik streef ernaar oplossingen te vinden waar problemen zich lijken op te stapelen; knopen doorhakken, risico’s zorgvuldig inschatten: zo creëer ik nieuwe kansen voor de klant.Na 15 jaar ervaring binnen netbeheer in de energiesector zijn er vele mooie  uitdagingen langsgekomen.

Bart is in te zetten voor:

 • Portfolio- of riskmanagement bij leverancier of programmaverantwoordelijke
 • Energiedat-management bij leverancier of programmaverantwoordelijke
 • Interim-management
Mail me

Joost van Barneveld

De opgave van verduurzaming is overweldigend. Mijn kracht ligt erin beslissers op basis van feiten te begeleiden naar een keuze die nú met overtuiging gemaakt en uitgevoerd kan worden.Meer dan zeven jaar heb ik de Europese Commissie, ministeries en onderzoeksinstituten hun strategie helpen kiezen op het gebied van duurzame energie, robotisering, smart-grids en autonome systemen. Dat doe ik door de overweldiging eerst om te zetten in verbeelding en wensen en vervolgens in prioriteiten op basis van diepgaande technische, economische en bestuurlijke analyse. Daar beleef ik als natuurkundige veel plezier aan!Gedurende mijn loopbaan als consultant heb ik een breed netwerk opgebouwd van onderzoekers, beleidsmakers, en innovatieve bedrijven. Die verbind ik graag in publiek-private samenwerkingen voor praktische oplossingen: een advies is immers pas wat waard als je het uitvoert.

Joost is in te zetten voor:

 • Opties verkennen en genereren
 • Impact-analyses
 • Begeleiding van tenders en offertetrajecten
 • Socio-economisch onderzoek
 • Matchmaking
Mail me

Rick Roor

Toen de eerste elektrische Renaults, Nissans, en Tesla’s omstreeks 2010 op de markt verschenen mocht ik voor het eerst plaats mocht nemen in een elektrische auto. Een unieke ervaring destijds, waardoor ik echt in het hele elektrisch rijden ben gaan geloven. Even later mocht ik mijn markt- en productkennis uitbreiden bij de pioniers van de laadinfrastructuur in Nederland en later ook bij een kennisplatform voor EV-charging.

Door met een ‘handen uit de mouwen’ mentaliteit richting een specifiek doel te werken, heb ik verschillende business units mede op- en verder uitgebouwd tot een succesvolle afdeling waarbij er verschillende unieke producten in de vorm van service, software en proposities konden worden aangeboden en gebruikt. Door mijn uitgebreide EV-netwerk in te zetten, met daarin vrijwel iedere partij op elke verschillende rol, probeer ik op grote schaal impact te maken richting een duurzamere samenleving.

Rick is in te zetten voor:

 • Product management
 • Product development
 • Business development
 • Implementatie
Mail me

Camiel Bos

De wereld van mobiliteit is altijd in ontwikkeling geweest, en nu helemaal. De transitie naar duurzaam reizen betekent dat alles elektrisch gaat worden en we van het gevoel van eigendom af zouden moeten. Bijvoorbeeld in plaats van 2 auto’s per huishouden zou het 1 auto per 2 of meer huishoudens moeten worden, aangezien 90% van de tijd een auto stil staat. Het idee motiveert mij erg om steden leefbaarder te maken en tegelijkertijd bij te dragen aan de globale missie om CO2 emissie reductie te realiseren.Door mijn commerciële achtergrond van business development en marketing heb ik meer dan 10 jaar ervaring in het opzetten van nieuwe business modellen, klantenrelaties, nieuwe merken vanaf de grond opbouwen, problemen goed kunnen achterhalen en definiëren en deze terugdringen tot de kern om samen tot een oplossing te komen. Met mijn ervaring uit de reclame industrie en merk inhouse kan ik goed een brug slaan tussen creatief en commercieel. Vaak word ik als communicatieve en verbindende kracht gezien.

Camiel is in te zetten voor:

 • Product management
 • Product development
 • Business development
 • Implementatie
Mail me

Marc Meesters

In 2002 maakte ik de switch vanuit telecom naar de energiesector. Een sector die toentertijd de 1estappen van de liberalisering ondervond en waar men gesprekken met klanten maar lastig vond. In de afgelopen 20 jaar is er in deze branche heel veel veranderd en zitten we op dit moment midden in een energietransitie, waar de markt gelukkig steeds meer een sterk bepalende rol speelt.

Ook ik heb in deze tijd in diverse rollen bij verschillende marktpartijen veel geleerd. Niet alleen door gesprekken met vele klanten, maar ook over de vele aspecten van de energiemarkt, zoals bijvoorbeeld energiehandel, flexmarkten en congestie. In deze rollen ben ik veelal betrokken geweest bij product- en marktontwikkeling en heb ik altijd de diensten/producten van 0 naar 100 gebracht. Tevens geïnspireerd door de boeken  Good to Great van Jim Collins en The Third Industrial Revolution van Jeremy Rifkin.

Marc is in te zetten voor o.a.:

 • Product development
 • Business development
 • Sales
Mail me

Sietze Hamstra

Ik kan niet ontkennen dat ik enige scepsis had ten aanzien van elektrisch rijden toen ik 11 jaar geleden hartje winter in een Nissan Leaf van Amsterdam naar Apeldoorn reisde. Met 90 op snelweg, raampje open tegen beslagen ramen en nog 1 km range over, kwam ik op plaats van bestemming aan. Dat kon beter en daar wilde ik graag een actieve rol in spelen. Vanaf 2013 ben ik daarom gaan werken in de duurzame sector, gericht op e-mobility, om bij te dragen aan de beweging in de goede richting: schonere lucht voor nu en toekomstige generaties. In het afgelopen decennium heb ik me gespecialiseerd in project – en programmamanagement, business development & sales en operationeel management. Doordat ik communicatief sterk ben, mezelf snel kan aanpassen en stressbestendig ben, kan ik verschillende typen opdrachten uitvoeren. Met mijn ervaring in zowel corporate omgevingen als familie- en kleinbedrijf, begrijp ik de relevante dynamiek en kan ik met mijn drive en daadkracht snel en efficiënt waarde toevoegen.

Sietze is in te zetten voor:

 • Project- en programmamanagement
 • Business development & sales
 • Propositiemanagement
 • (Operationeel) management
Mail me

Gijs-Jan

In mijn vroege professionele leven heb ik me vol geconcentreerd op esthetiek. Kunst en mode. Gaandeweg kwam ik er echter achter dat een goed klimaat een hogere prioriteit heeft dan mode of kunst. Om deze reden ben ik mij in gaan zetten voor het idee ‘eerst beter, dan mooier’. In deze rol heb ik inmiddels duizenden bedrijven en woningen van binnen gezien en hier plannen bij geschreven over de verdere verduurzaming van het vastgoed en heb ik met velen besproken hoe ze in de toekomst het gasverbruik kunnen verruilen voor een fossiel-vrije vorm van verwarmen. Door de prijsstijgingen in de energiesector en de energielabel C verplichting voor kantoren is inmiddels ook bij bedrijven de noodzaak tot verduurzaming hard binnengekomen. Mijn doel is om bedrijven meer samen te laten werken in het behalen van hun duurzame ambities.

Gijs-Jan is in te zetten voor:

 • Consultancy
 • Projectmanagement
 • Interim-management
 • Strategie en innovatie
Mail me

Jeroen De Bakker

De winters uit mijn jeugd zullen ongetwijfeld  met vleugje romantiek in mijn herinnering zijn opgeslagen: Maanden lang kou, veel sneeuw en de vijvers lang genoeg bevroren om te leren schaatsen. 

Maar dat het klimaat gedurende mijn leven veel verandert is voor mij geen vraagteken meer. De vraag is meer hoeveel impact het gaat maken op onze en toekomstige generaties. 

De energietransitie is een van de meest uitdagende vraagstukken waar we als samenleving voor staan. En via Krachtwerk krijg ik de kans om daar een steentje aan bij te dragen.

Als project en programma manager met een IT achtergrond heb ik de afgelopen 20 jaar veel ervaring opgedaan.

Van het opzetten en uitvoeren van complexe transitie programma’s tot het aan de praat krijgen van vastgelopen teams. Van strategisch stakeholder management tot het herindelen van organisatiestructuren en werkprocessen. In kleine en grote organisaties, nationaal en internationaal. 

Met al deze ervaring kan ik er voor zorgen dat bedrijfs- en project doelen worden gerealiseerd én een prettige werksfeer wordt gecreëerd waarbij medewerkers optimaal kunnen presteren.

Jeroen is in te zetten voor:

 • Project management
 • Programma management 
 • Scrum master / agile coach
Mail me

Pearl Kettenburg

Energiecrisis, congestiemanagement en prijsplafonds ; je ontkomt niet meer aan dit soort terminologie. Maar waardoor is dit ontstaan en hoe ga je om met dit soort nieuwe risico’s in een alsmaar veranderend energielandschap?Tijdens mijn studietijd heb ik het voorrecht gehad om door een bijbaan als data analist bij een PV-partij kennis te mogen maken met de elektriciteitsmarkt en direct verliefd te worden op mijn grootste passie. Zoals ik later in mijn carrière wel eens ‘het elektriciteitsmeisje’ werd genoemd, voelt het als de dag van vandaag; energie is mijn ding.Graag zet ik de brede kennis die ik de laatste 7 jaar heb opgedaan bij verschillende organen binnen de energiesector (van producent tot leverancier, landelijke netbeheerder en pv-partij) in, om de maximale waarde voor mijn opdrachtgever te kunnen creëren. De ene keer kan deze liggen in het optimaliseren van het productieproces, het aanpassen van de commerciële contracten of het strategisch inzetten op verduurzaming in de breedste zin des woordes. De facetten zijn eindeloos en elke dag komen er weer nieuwe mogelijkheden bij.
En juist dat maakt dit, in mijn opinie, de meest mooie en fascinerende markt om in te werken; want al gaandeweg leren we samen hoe wij het beste om kunnen gaan als maatschappij met alle vraagstukken en obstakels die bij het hedendaagse ‘Energie-dossier’ komen kijken.En met trots en een hele boel plezier draag ik hier graag aan bij via Krachtwerk! 

Pearl is in te zetten voor:  

 • Portfolio- en riskmanagement (tevens gespecialiseerd in groencertificaten) 
 • Consultancy strategisch advies en business development  
 • Workshops en lezingen omtrent de elektriciteitsmarkten
Mail me

Veerle Tellier

Als idealist geloof ik in een mooiere wereld. Eén die duurzaam leefbaar is voor de natuur, mens en dier. Ik ben opgegroeid aan de rand van de Veluwe tussen de bossen en leerde sindsdien de natuur waarderen. Haar kunnen bewaren en beschermen via de duurzame energiewereld is voor mij dus ook vanzelfsprekend. Duurzame verbetering kunnen we onder andere bereiken door samen te werken, educatie en pure daadkracht. Krachtwerk heeft deze missie en versnelt daarmee de energietransitie. Daar zet ik me dan ook graag voor in. Dit doe ik door; op creatieve wijze te pionieren, mijzelf te ontwikkelen en op ondernemende wijze impact te maken. Ik enthousiasmeer anderen graag om het beste uit henzelf en hun omgeving te halen, om samen, in verbinding, een betere toekomst te realiseren.

Mijn loopbaan startte bij een energieleverancier en van daaruit heb ik mij verder ontwikkeld in een start up, de zorg en bij een vooruitstrevende pensioenuitvoerder. Ik ben een energieke, ondernemende leider die groei nastreeft en graag verbindt. Met een coachende en servicegerichte aanpak, beoog ik tevens sfeer te creëren en werktevredenheid. Daarnaast kijk ik graag naar de grote lijnen, ben ik altijd nieuwsgierig naar de ‘why’ en ben ik beslisvaardig en analytisch ingesteld. Graag werk ik samen aan een duurzame toekomst!

Veerle is in te zetten voor:

 • Business development
 • Consultancy
 • Project- en procesmanagement
 • Strategie en innovatie

 

Mail me

Lennart Verheijen

Er bestaat geen ultieme oplossing waarmee we het klimaatprobleem op kunnen lossen. Wat we nodig hebben zijn miljoenen grote en kleine product- en procesverbeteringen, gedragsveranderingen, nieuwe diensten/uitvindingen en wijzigingen in regelgevingen. Ik krijg er energie van om hier elke dag mijn steentje aan bij te dragen. Dit kan ik niet alleen en ik vind het dan ook leuk om slimme mensen samen te laten werken binnen een team, organisatie, project of programma. De echte uitdaging is vaak niet om iets nieuws werkend te krijgen, maar om het op te zetten op een manier dat het zo in een organisatie verankerd wordt dat je het ook echt jarenlang kan blijven gebruiken/verkopen. Dit is waar ik mijn hele werkende leven mee bezig ben geweest in diverse rollen als innovatie manager, projectmanager, product manager en verschillende leidinggevende rollen.  

Ik heb veel ervaring in de wereld van de netbeheerders, energiemarkten, flexibiliteitsdiensten en met name het laden van elektrisch vervoer, een sector waar ik twaalf jaar in gewerkt heb.  

Lennart is in te zetten voor:  

 • Interim-Management  
 • Project- en programmamanagement  
 • Product management  
 • Productontwikkeling  
 • Consultancy  
 • Strategie en innovatie
Mail me