MRA-Elektrisch

In Nederland werken we hard aan de mobiliteitstransitie om de klimaatdoelen te halen. In het kader van het Klimaatakkoord zijn er afspraken gemaakt voor Mobiliteit. Eén van die afspraken is dat in 2030 alle nieuwe auto’s emissieloos zijn. Hierbij wordt fors ingezet op batterij-elektrische personenauto’s, waarvoor voldoende laadinfrastructuur moet worden gerealiseerd.  De Nationale Agenda Laadinfrastructuur (NAL) is hiervoor in het leven geroepen. De NAL heeft als doel om in de groeiende vraag naar laadinfrastructuur op publieke grond te voorzien en hiermee de transitie naar elektrisch rijden mogelijk te maken.

Er zijn 6 NAL-regio’s, waar MRA-Elektrisch, of in het kort MRA-E er één is. MRA-E is verantwoordelijk voor deze opgave in de provincies Noord-Holland, Utrecht en Flevoland. 

Krachwerker Nanet Rutten is door MRA-E ingeschakeld als tweede projectmanager van de groeiende organisatie. 

  • Hierbij houdt ze zich vooral bezig met de onderwerpen: Slim laden
  • Netcongestie 
  • Het verbeteren van processen zoals het onboarden van nieuwe gemeenten, het zoeken van potentiele locaties voor snelladers en het inbedden van duurzame keuzes in de projecten van MRA-E. 

Middels zich te verdiepen in deze 3 thema’s, maakt Nanet namens Krachtwerk impact bij de verduurzaming van personenvervoer in Nederland. 

Project door Krachtwerker:

Nanet

Sr. Krachtwerker duurzame mobiliteit en energie

Thijs

Krachtwerker duurzame mobiliteit en energie

Interesse om samen een duurzaam project aan te pakken?

Neem contact op