Elektrische auto’s zijn de toekomst, daar zijn wij van overtuigd. Deze schonere manier van rijden wint al jaren aan populariteit en steeds meer partijen zien de voordelen ervan. Wel zijn er nog een groot aantal hordes te nemen. 

Want hoe richt je bijvoorbeeld een infrastructuur in met voldoende laadpalen? Hoe houd je als gemeente regie over de openbare ruimte? Hoe richt je een E-Mobility-keten zo in dat het interessant wordt voor bedrijven? En hoe houd je de kosten voor de gebruiker zo laag mogelijk? Door met organisaties en gemeenten dergelijke vraagstukken aan te pakken, zorgen we ervoor dat elektrisch rijden bereikbaar wordt voor een steeds grotere groep mensen. En dat is mooi, want als we schoner gaan rijden verminderen we onze uitlaatgassen en dragen we bij aan een beter milieu.

Onze projecten in mobiliteit

Maud van Alphen

Manager Mobility as a Service

“De brede kennis en ervaring van Krachtwerk op het gebeid van mobiliteit, heeft geholpen de innovatieve MaaS (Mobility as a Service) app ‘Moves’ neer te zetten. Mede door het brede netwerk van Krachtwerk zijn ook strategische partners aangedragen om dit platform te testen. Al met al een prettige samenwerking!”

Interesse om samen een duurzaam project aan te pakken?

Neem contact op