Onze missie is een klimaatneutrale Nederlandse maatschappij. En dat betekent: vaart maken met de energietransitie. Krachtwerk buigt zich over verschillende vraagstukken en uitdagingen op dit vlak. Wij geloven dat we deze doelstellingen kunnen behalen door nauw samen te werken met organisaties en gemeenten. Samen gaan we op zoek naar oplossingen voor talrijke duurzame vraagstukken.

Want hoe kunnen gemeenten de verduurzaming van de zakelijke markt versnellen? Hoe moet je een zonnepark opzetten dat niet alleen milieuvoordelen oplevert maar ook nog eens winstgevend is? En hoe zorgen we ervoor dat Nederland van het gas afgaat? Door te adviseren en kennis uit te wisselen en door projecten integraal aan te pakken met de juiste mensen, kunnen we echt stappen zetten. Daar zijn we van overtuigd!

Onze projecten in energie

Bart de VriesBusiness Owner Flexibility Services

“Krachtwerk heeft vanuit haar brede kennis en ervaring op het gebied van flexibiliteit een stevig fundament gelegd onder de strategische richting van Vattenfall Flexibility Services. Hun werk was essentieel om te bepalen in welke markten we welke producten wilden ontwikkelen.”

Interesse om samen een duurzaam project aan te pakken?

Neem contact op