Consultant Verduurzaming Gemeenten

Over Krachtwerk

Krachtwerk groeit snel! We zijn ambitieus en hebben maar één missie en dat is Nederland klaarmaken voor de toekomst. We richten ons op de thema’s energie en mobiliteit en helpen gemeenten en bedrijven met het behalen van hun duurzaamheidsdoelstellingen.

Wij geloven dat de grote vraagstukken van deze tijd alleen kunnen worden opgelost door een daadkrachtige, resultaatgerichte aanpak. Adviseurs die rapporten schrijven zijn er genoeg maar om echt stappen te zetten in de energietransitie is het nodig tot actie over te gaan. Wij vinden dat de energietransitie in Nederland sneller kan en moet, want de tijd dringt. Daarom zijn onze Krachtwerkers innovatieve consultants en projectmanagers die onze klanten begeleiden tijdens de gehele cyclus, van onderzoek en strategisch advies mbt de energietransitie, het neerzetten en ontwikkelen van een (project)organisatie tot en met het uitvoeren van concrete duurzaamheidsprojecten die écht impact hebben. Denk bijvoorbeeld aan een energiebesparingscampagne voor MKB-ers, een collectief zonproject op bedrijventerreinen of het aardgasvrij maken van wijken. Dit doen we vanuit een ondernemende, daadkrachtige aanpak.

Krachtwerk bestaat op dit moment uit 15 ondernemende professionals, zowel in dienst als zelfstandig aangesloten. Deze Krachtwerkers worden gekenmerkt door hun grote diversiteit aan kennis en ervaring. Wij delen veel kennis met elkaar en verbinden zo de energie- en mobiliteitsmarkt in het commerciële en publieke domein. 

Wie zoeken wij?
Ben jij ondernemend en wil je een actieve bijdrage leveren aan de verduurzaming van Nederland? Wil je gemeenten helpen hun weg te vinden bij deze complexe opgave, en met de realisatie van concrete duurzame projecten bijdragen aan de energietransitie? En lijkt het je leuk om deel uit te maken van een gezellig netwerk van gelijkgestemden die elkaar helpen en kennis uitwisselen? Word dan een Krachtwerker!

Je voldoet in elk geval aan het volgende:

  • Je hebt een positieve instelling en zin in een nieuwe uitdaging
  • Je bent ondernemend en resultaatgericht
  • Minimaal 5-10 jaar werkervaring, met aantoonbare ervaring mbt de energietransitie in het publieke domein
  • Je kan zelfstandig duurzame vraagstukken aanpakken, projecten initiëren en realiseren
  • Ervaring met consultancy en/of projectmanagement
  • Een goed netwerk bij decentrale overheden
  • Je kunt als spin in het web schakelen met diverse stakeholders, zowel intern als extern
  • Naast opdrachten voor klanten bouw je mee aan Krachtwerk. Acquisitie doen, content generen, kennis delen, klanten bezoeken, offertes schrijven, nieuwe Krachtwerkers begeleiden, evenementen organiseren etc.

 

Wat levert het je op?

Je krijgt een goed salaris en tegelijkertijd ben je vanaf dag één ondernemer. Je deelt dus zelf je tijd in, bent vrij wanneer jij wilt, ontwerpt je eigen producten en profiteert mee in de omzet die je creëert en de successen die je behaalt. Ben of ken jij deze persoon? Neem dan contact met ons op via vacature@krachtwerk.nl of bel 020-2394823.