Consultant Smart Energy

Over Krachtwerk

Krachtwerk groeit snel! Wij hebben maar één missie en dat is Nederland klaarmaken voor de toekomst. Wij zijn denk- en daadkrachten op het gebied van energie en mobiliteit. We helpen onze klanten met de implementatie van flexibiliteitsoplossingen zoals slim laden, curtailment en het voorkomen van netcongestie.

Wij pakken de hele product ontwikkelcyclus bij een klant beet en helpen ze om innovatief, creatief en vernieuwend te zijn in de markt. We combineren de kracht van de mensen binnen Krachtwerk maar ook bij de klant en werken zo samen aan een uniek product! Krachtwerk staat voor daadkracht: real life testen geeft de beste feedback. Bang om fouten te maken zijn we niet en daardoor hebben we snel een product getest waarmee de klant de markt op kan. Wij zijn pas tevreden als onze klanten een volgend project met ons gaan doen.

Krachtwerk bestaat momenteel uit 15 ondernemende professionals, zowel in dienst als zelfstandig aangesloten. Wij stellen als doel dat je uiteindelijk zelf ondernemer wordt. Heb jij een geniaal idee voor een product dat je wil uitwerken en lanceren dan ondersteunen wij dat dus volledig. Zo kunnen we samen een nieuw bedrijf starten of je kan als zelfstandige aangesloten blijven en gebruik maken van de kennis en het netwerk van Krachtwerk. Wij geloven dat we zo de meeste impact kunnen creëren en Nederland het snelst kunnen verduurzamen.

We staan graag met onze poten in de klei en zijn bezig met mooie projecten bij en met onze klanten en partners. Daarnaast zijn we een aantal dagen per week te vinden op onze unieke kantoorlocatie tegenover Artis in Amsterdam. Hier verzinnen we nieuwe projecten voor Krachtwerk, nodigen klanten uit om mee te denken, bestuiven elkaar met kennis of drinken een borrel voor de gezelligheid!

Wie zoeken wij?
Ben jij ondernemend, resultaatgericht en heb je de ambitie om mee te bouwen aan het nieuwe Nederland? Heb je kennis van flexibiliteitsmarkten, de uitdagingen met congestie in het elektriciteitsnet of oplossingen zoals slim laden, curtailment of demand response? Wil je klanten helpen hun weg te vinden in deze complexe markt, en met een praktisch, doeltreffend product bij te dragen aan de energietransitie? Dan zoeken we jou!

Wat specifieker voor deze rol:

  • Minimaal 5-10 jaar werkervaring, met aantoonbare ervaring met oplossingen voor flexibiliteit zoals bijvoorbeeld slim laden, curtailment of balanceringsmarkten
  • Je kent veel mensen in de markt en vindt het leuk je netwerk uit te breiden
  • Je bent zelfstandig en hebt een ambitie om te ondernemen
  • Je hebt ervaring met productontwikkeling of projectmanagement
  • Je kunt als spin in het web schakelen tussen finance, IT ein operations
  • Naast opdrachten voor klanten bouw je mee aan Krachtwerk. Opdrachten scoren, je ervaringen delen met de markt, nieuwe Krachtwerkers begeleiden, klantsessies organiseren, nieuwe unieke proposities ontwikkelen, evenementen organiseren, een podcast maken, etc.

 

Wat levert het je op?

Je krijgt een goed salaris en tegelijkertijd ben je vanaf dag één ondernemer. Je deelt dus zelf je tijd in, bent vrij wanneer jij wilt, ontwerpt je eigen producten en profiteert mee in de omzet die je creëert en de successen die je behaalt. Ben of ken jij deze persoon? Neem dan contact met ons op via vacature@krachtwerk.nl of bel 020-2394823.