Daadkrachtige consultant / projectmanager / product developer

Wij willen leven in een schone wereld. Een wereld waar fossiele energie niet langer nodig is! Krachtwerk is ontstaan vanuit enthousiasme, het geloof dat je impact kan maken en een passie voor duurzaam ondernemerschap. 

Wij realiseren een fossiel vrij bestaan; voor onze klanten, onze medewerkers en onze partners. Dit doen we door mee te denken en te werken aan nieuwe diensten en producten rondom duurzame energie en mobiliteit.

Krachtwerk groeit snel! We zoeken naar denk- en daadkrachten die enthousiast zijn om te werken aan uitdagingen op het gebied van energie en mobiliteit. We helpen onze klanten met impact maken en zo de transitie naar een schone wereld te versnellen. Voor deze opdrachten zoeken we slim vermogen in de vorm van ondernemende consultants, projectmanagers en product developers.

Wat doen wij?

Krachtwerk ontwikkelt nieuwe innovatieve producten, processen of diensten met en voor onze klanten. We kijken altijd net een stukje verder, waardoor we meer impact maken in de hele keten van de organisatie. Door de juiste mensen van de klant en onszelf in een team te zetten creëren we zelfstandige opererende organisaties met daadkracht.

Bij Krachtwerk is een opdracht pas succesvol als er duurzame impact is gemaakt. We werken aan nieuwe diensten en producten, waarbij experimenteren en daadkracht noodzakelijk is. Ons doel is om iets meer te zetten waar de klant uiteindelijk zelf mee verder kan. Zo kunnen wij ons richten op het neerzetten van vernieuwende concepten. En dat werkt!

Een greep uit onze opdrachten (zie ook onze andere projecten):

– Voor een grote speler in publieke laadinfrastructuur hebben we een ‘slim laden‘ propositie ontwikkelt. Daardoor kunnen de klanten van deze partij hun auto opladen wanneer er veel zon en windenergie beschikbaar is. Zo wordt elektrisch rijden nog duurzamer!

– Voor een leidende partij in de mobiliteitssector hebben we de Moves app voor deelvervoer helpen ontwikkelen. Door vervoersmiddelen te delen in plaats van te bezitten verminderen we bezit, en daarmee onze CO2 footprint.

– Voor de gemeente Amsterdam hebben we een programma opgezet zodat de gemeente ondernemers kan helpen met verduurzamen. Zo ondersteunt Amsterdam nu bij de collectieve verduurzaming van bedrijventerreinen en is de handhaving van bestaande regelgeving verbeterd.

Zoals je ziet bevinden onze klanten zich midden in de energie- en mobiliteitstransitie. Daarom kan je bij Krachtwerk het verschil maken daar waar het telt. En kan je zelf ook sturing geven aan wat je wilt gaan doen en waarin je jezelf wilt ontwikkelen.

Wie zoeken wij?

Krachtwerk groeit snel! Wij zoeken denk- en daadkrachten op het gebied van energie en mobiliteit. We helpen onze klanten met impact maken en zo de transitie naar een schone wereld te versnellen. Voor deze opdrachten zoeken we slim vermogen in de vorm van ondernemende consultants, projectmanagers en product developers.

Wij zoeken nieuwe collega’s met 2 tot 15 jaar werkervaring in de energietransitie en nieuwe collega’s met minstens 3 jaar ervaring op het gebied van duurzame mobiliteit die graag het verschil willen maken. Ben je nog minder bekend met de energie- of mobiliteitstransitie, maar denk je toch goed bij Krachtwerk te passen? Neem dan zeker ook contact op!

Energietransitie – Wat specifieker voor deze rol:

 • Je heb kennis en ervaring (2-15 jaar) in de energiemarkt en/of energietransitie en vindt het interessant deze verder te ontwikkelen.
 • Je vind het interessant om nieuwe projecten en diensten bij organisaties te implementeren. Hierbij vind je het gaaf om met de klant en andere Krachtwerkers samen te werken.
 • Je vind het leuk om hands-on tooling te ontwikkelen en draait je hand er niet voor om om nieuwe processen in te regelen binnen een organisatie.
 • Je kunt als spin in het web schakelen met finance, IT maar ook met operations, marketing en sales.
 • Je bent niet bang om snel naar prototypes toe te werken, zodat je jouw oplossingen kunt testen en daadwerkelijk kunt implementeren.
 • Naast je opdrachten voor klanten vind het ook gaaf om mee te bouwen aan Krachtwerk. Zelf opdrachten vinden, je ervaringen delen met de markt, nieuwe Krachtwerkers begeleiden, klantsessies organiseren, nieuwe unieke proposities ontwikkelen, evenementen organiseren, een podcast maken, etc.

Duurzame Mobiliteit – Wat specifieker voor deze rol:

 • Je hebt kennis en ervaring (2-8 jaar) met projecten die bijdragen aan de mobiliteitstransitie (fiets, deelmobiliteit, MaaS) en vindt het interessant om deze verder te ontwikkelen.
 • Je vind het interessant om met ruimtelijke vraagstukken zoals nieuwe gebiedsontwikkelingen, druk op binnenstedelijke ruimte en de bereikbaarheidsopgave aan de slag te gaan. Hierbij vind je het gaaf om met de klant en andere Krachtwerkers samen te werken.
 • Je vind het leuk om datagedreven te werken, problemen te analyseren en op te lossen en concrete vervolgstappen te realiseren in samenwerking met andere Krachtwerkers.
 • Je kunt als spin in het web schakelen met marktpartijen (vervoerders en deelmobiliteitsaanbieders), overheden en ontwikkelaars.
 • Je bent niet bang om snel naar prototypes toe te werken, zodat je jouw oplossingen kunt testen en daadwerkelijk kunt implementeren.
 • Naast je opdrachten voor klanten vind het ook gaaf om mee te bouwen aan Krachtwerk. Zelf opdrachten vinden, je ervaringen delen met de markt, nieuwe Krachtwerkers begeleiden, klantsessies organiseren, nieuwe unieke proposities ontwikkelen, evenementen organiseren, een podcast maken, etc.

Waar kom je te werken?

Krachtwerk bestaat momenteel uit 15 ondernemende professionals die in de breedte van de energietransitie en duurzame mobiliteit opdrachten doen. Je werkt in een afwisselende omgeving en leert veel nieuwe mensen kennen. Je hebt veel vrijheid om je eigen werk in te delen. We werken bij onze klanten op kantoor, vanuit huis en minimaal één dag per week op onze kantoorlocatie midden in Amsterdam. In Amsterdam ontmoeten we elkaar en verzinnen we nieuwe projecten voor Krachtwerk. We nodigen hier klanten uit om mee te denken, bestuiven elkaar met kennis of drinken een borrel voor de gezelligheid!

Wat bieden we jou?

Je krijgt een goed salaris, een prestatieafhankelijke beloning en bepaalt zelf je aantal vakantiedagen. Je krijgt veel eigen ruimte en verantwoordelijkheid. Je deelt dus zelf je tijd in, bent vrij wanneer jij wilt, ontwerpt je eigen producten of diensten en profiteert mee in de omzet die je creëert en de successen die je behaalt. Daarnaast neem je deel aan de Krachtwerk Academy en krijg je een vaste coach waarmee je je ontwikkeld en kan sparren. En je denkt mee en bouwt mee aan een jong en groeiende bedrijf!

Durf jij het aan?

Ben jij ondernemend, resultaatgericht en wil je in je werk impact maken en een schone wereld creëren? Heb je kennis van de energiemarkt en de transitie naar schone energie? Wil je werken aan het beperken van CO2 uitstoot door het realiseren van duurzame mobiliteit? Kom dan gerust eens langs!

Bel ons op 020 – 2394823 en vraag naar Matthijs of stuur een mailtje naar recruitment@krachtwerk.nl.