Vacatures duurzaamheid

Krachtwerkers zijn ondernemende mensen die graag nieuwe uitdagingen aangaan. Binnen Krachtwerk is veel kennis aanwezig op alle vlakken van de energie- en mobiliteitstransitie en is iedereen gedreven om Nederland klaar te maken voor de toekomst. Hierdoor helpen we bedrijven en organisaties om succesvol te zijn en te blijven in de energie- en mobiliteitssector.Krachtwerk groeit snel! We zoeken naar denk- en daadkrachten die enthousiast zijn om te werken aan uitdagingen op het gebied van energie en mobiliteit. Voor deze vacatures duurzaamheid zoeken we slim vermogen in de vorm van ondernemende consultants, projectmanagers en product developers.Bekijk hieronder direct welke vacatures in duurzaamheid we beschikbaar hebben.– Matthijs Verhiel, Founder en Krachtwerker

Wat doen wij?

Krachtwerk staat voor vernieuwend projectmanagement in de duurzame transitie. We richten ons op commerciële organisaties, overheidsinstanties en toekomstige medewerkers (‘Krachtwerkers’) die aan deze transitie bijdragen. Wij combineren denkkracht, daadkracht en innovatiekracht om uitdagingen op het gebied van ervaring, kennis en projectmanagement in de duurzame transitie aan te pakken.

Bij Krachtwerk is een opdracht pas succesvol als we impact maken. We werken samen met onze klanten aan nieuwe diensten en producten, waarbij experimenteren en daadkracht noodzakelijk is. Ons doel is om iets neer te zetten waar de klant uiteindelijk zelf mee verder kan. Zo kunnen wij ons richten op het neerzetten van vernieuwende concepten. En dat werkt! 

Wie zoeken wij?

Wij zoeken nieuwe collega’s met 2 tot 10 jaar werkervaring in de energietransitie of op het gebied van duurzame mobiliteit die graag het verschil willen maken. Ben je nog minder bekend met de energie- of mobiliteitstransitie, maar denk je toch goed bij Krachtwerk te passen? Neem dan zeker ook contact op!

Durf jij het aan?

Ben jij ondernemend, resultaatgericht en wil je in je werk impact maken en een schone wereld creëren? Heb je kennis van de energiemarkt en de transitie naar schone energie? Wil je werken aan het beperken van CO2 uitstoot door het realiseren van duurzame mobiliteit? Kom dan gerust eens langs of bel ons voor meer informatie over onze vacatures in duurzaamheid.

Bel ons op 020 – 2394823 en vraag naar Matthijs of stuur een mailtje naar recruitment@krachtwerk.nl.

Onze vacatures in duurzaamheid

Daadkrachtige Adviseur Energietransitie 

Wat specifieker voor deze rol:

 • Je heb kennis en ervaring (2-10 jaar) in de energiemarkt en/of energietransitie en vindt het interessant deze verder te ontwikkelen.
 • Je vind het interessant om nieuwe projecten en diensten bij organisaties te implementeren. Hierbij vind je het gaaf om met de klant en andere Krachtwerkers samen te werken.
 • Je vind het leuk om hands-on tooling te ontwikkelen en draait je hand er niet voor om om nieuwe processen in te regelen binnen een organisatie.
 • Je kunt als spin in het web schakelen met finance, IT maar ook met operations, marketing en sales.
 • Je bent niet bang om snel naar prototypes toe te werken, zodat je jouw oplossingen kunt testen en daadwerkelijk kunt implementeren.
 • Naast je opdrachten voor klanten vind het ook gaaf om mee te bouwen aan Krachtwerk. Zelf opdrachten vinden, je ervaringen delen met de markt, nieuwe Krachtwerkers begeleiden, klantsessies organiseren, nieuwe unieke proposities ontwikkelen, evenementen organiseren, een podcast maken, etc.

Interesse in deze vacature duurzaamheid?

Solliciteer nu!

Daadkrachtige Adviseur Duurzame Mobiliteit 

Wat specifieker voor deze rol:

 • Je hebt kennis en ervaring (2-10 jaar) met projecten die bijdragen aan de mobiliteitstransitie (fiets, deelmobiliteit, MaaS) en vindt het interessant om deze verder te ontwikkelen.
 • Je vindt het interessant om met ruimtelijke vraagstukken zoals nieuwe gebiedsontwikkelingen, druk op binnenstedelijke ruimte en de bereikbaarheidsopgave aan de slag te gaan. Hierbij vind je het gaaf om met de klant en andere Krachtwerkers samen te werken.
 • Je vindt het leuk om datagedreven te werken, problemen te analyseren om tot concrete vervolgstappen te komen in samenwerking met andere Krachtwerkers.
 • Je kunt als spin in het web schakelen met marktpartijen (vervoerders en deelmobiliteitsaanbieders), overheden en ontwikkelaars.
 • Je bent niet bang om snel naar prototypes toe te werken, zodat je jouw oplossingen kunt testen en daadwerkelijk kunt implementeren.
 • Naast je opdrachten voor klanten vindt het ook gaaf om mee te bouwen aan Krachtwerk. Zelf opdrachten vinden, je ervaringen delen met de markt, nieuwe Krachtwerkers begeleiden, klantsessies organiseren, nieuwe unieke proposities ontwikkelen, evenementen organiseren, een podcast maken, etc.

Interesse in deze vacature duurzaamheid?

Solliciteer nu!