Consultant e-mobility

Krachtwerk groeit snel! Wij hebben maar één missie en dat is Nederland klaarmaken voor de toekomst. Wij zijn denk- en daadkrachten op het gebied van energie en mobiliteit. We helpen onze klanten met de implementatie van elektrisch (slim) laden oplossingen en de combinatie met opslag en opwek van elektriciteit. Voor deze opdrachten zoeken we dan ook nog wat slim laadvermogen!

Wij pakken vaak de hele product ontwikkelcyclus bij een klant beet om innovatief, creatief en nieuw te zijn in de markt. We combineren de kracht van de mensen binnen Krachtwerk maar ook bij de klant en ontwikkelen zo echt iets unieks! Krachtwerk staat voor daadkracht dus real life testen geeft de beste feedback. Bang om fouten te maken zijn we niet en daardoor hebben we snel een product getest waarmee de klant de markt op kan. Wij zijn pas tevreden als onze klanten een volgend project met ons gaan doen.

Krachtwerk bestaat momenteel uit 15 ondernemende professionals, zowel in dienst als zelfstandig aangesloten. Wij stellen als doel dat je uiteindelijk zelf ondernemer wordt. Heb jij een geniaal idee voor een product dat je wil uitwerken en lanceren dan supporten wij dat dus volledig. Zo kunnen we samen een nieuw bedrijf starten of je kan als zelfstandige aangesloten blijven en zo gebruik maken van de kennis en het netwerk van Krachtwerk. Wij geloven dat we zo de meeste impact kunnen creëren en Nederland het snelst kunnen verduurzamen.

Zoals je al wel door hebt staan we graag met onze poten in de klei en zijn bezig met mooie projecten bij en met onze klanten en partners. Daarnaast zijn we een aantal dagen per week te vinden op onze unieke kantoorlocatie tegenover Artis in Amsterdam. Hier verzinnen we nieuwe projecten voor Krachtwerk, nodigen klanten uit om mee te denken, bestuiven elkaar met kennis of drinken een borrel voor de gezelligheid!

Durf jij het aan?

Ben jij uniek, ondernemend, resultaatgericht en wil je Nederland mooier maken? Heb je kennis van elektrisch laden, ken je de markt, de proposities en processen en wil je klanten helpen succesvol te zijn? Kom dan gerust eens langs!

Wat specifieker voor deze rol:

  • Je hebt kennis van elektrisch laden. Je weet hoe de keten fungeert en weet wat er in de markt speelt.
  • Je hebt vaker een hele propositie opgezet, van pricing model tot go-to market plan en weet dit op een unieke manier samen met de klant en andere Krachtwerkers neer te zetten.
  • Je bent niet bang en komt snel tot een prototype dat je kunt testen en vervolgens ook moet implementeren.
  • Je ontwikkelt hands-on tooling en draait je hand er niet voor om om het hele product in te regelen binnen een organisatie.
  • Je kunt als spin in het web schakelen met finance, IT maar ook met operations, marketing en sales.
  • Je brengt een netwerk mee in de elektrisch laden markt waardoor we ook weer mooie nieuwe projecten kunnen doen.
  • Naast opdrachten voor klanten bouw je mee aan Krachtwerk. Opdrachten scoren, je ervaringen delen met de markt, nieuwe Krachtwerkers begeleiden, klantsessies organiseren, nieuwe unieke proposities ontwikkelen, evenementen organiseren, een podcast maken, etc.


Wat levert het je op?

Je krijgt een goed salaris en tegelijkertijd ben je vanaf dag één ondernemer. Je deelt dus zelf je tijd in, bent vrij wanneer jij wilt, ontwerpt je eigen producten en profiteert mee in de omzet die je creëert en de successen die je behaalt. Ben of ken jij deze persoon? Neem dan contact met ons op via vacature@krachtwerk.nl of bel 020-2394823.