“Wij zijn ervan overtuigd dat Nederland sneller kan verduurzamen door samen te werken, en door het delen van kennis en ervaring.”

In 2017 zijn wij, Joris en Matthijs, Krachtwerk gestart met een duidelijk doel: organisaties en mensen helpen bij een slimme overstap naar duurzame energie. Hoe? Door enthousiaste Krachtwerkers in te zetten en kennis te verspreiden via onze trainingen. En het werkt! Ons netwerk groeit, met betrokken klanten en professionals die onze liefde voor duurzaamheid delen.

Een Krachtwerker vinden

Of je nu een consultant, analist, business developer nodig hebt, of gewoon iemand om ideeën mee te bespreken, bij Krachtwerk vind je enthousiaste Krachtwerkers die niet alleen streven naar een betere wereld, maar ook toegewijd zijn aan het opbouwen van veerkrachtige organisaties.

Een Krachtwerker worden

Ben jij bekend in de energie- of mobiliteitssector? Wil jij een bijdrage leveren aan een schonere wereld en wil je bij meerdere opdrachtgevers duurzame vraagstukken oppakken? Word dan een Krachtwerker

Krachtwerk Academy

Bij onze eigen Krachtwerk Academy volg je trainingen over duurzaamheid en energie-, flexibiliteits- en mobiliteitsmarkten. Investeer in je eigen duurzame carrière en draag actief bij aan een duurzamere wereld. De academy is vrij toegankelijk voor onze eigen Krachtwerkers.

Samen met ons werken aan een duurzamere wereld?

Heb je een uitdaging op het gebied van energie en mobiliteit? Wil je Krachtwerker worden of heb je interesse in onze Krachtwerk-trainingen? Neem contact op en ontdek hoe Krachtwerk je verder kan helpen.

Neem contact op